- Klein en groot geluk om de hoek. Inspiratie voor wie het niet te ver wil zoeken. Getest en goedgekeurd.
Sitemap
Klemskerke
In het rustige Klemskerke, in de schaduw van grote broer De Haan, maakt restaurant De Kruidenmolen al jaren stilletjes grote sier. Chef Stijn Bauwens, een kustreferentie, gaat er creatief aan de slag met streekproducten. Goed voor een eerlijke, pure keuken of een plek waar je ongedwongen en op niveau geniet. Op de kaart zowel een resem klassiekers, van gebakken mergpijp met toast tot hun veel gelauwerde garnaalkroketten, als inventieve seizoenssuggesties zoals courgettebloem met vlaswijtingterrine, roodbaarsfilet met een bisque van strandkrabbetjes of vitello tonato North Sea Chef’s style. Logisch dus dat tal van sterrenchefs hier op hun vrije dag graag hun voeten onder tafel schuiven. Het terras biedt zicht op de uitgestrekte polders en kleine gastronomen mogen in de keuken een portie versgedraaide ijs halen.